Ik ben Hetty Jelsma, getrouwd en trotse moeder van drie zonen. Ik vind het heerlijk om te sporten, buiten te zijn en in de zomer op het water te zijn. Ook hou ik er van om naar mijn sportende kinderen te kijken en ze aan te moedigen naast het voetbalveld en zwemwater. Dat is waar ik voor sta; actie, positiviteit, eerlijkheid en enthousiasme.

Ik werk al vanaf mijn zestiende met jongeren. Ik ben begonnen als zwemjuf, daarna bij Jeugdzorg en daarna vele jaren bij de Raad voor de Kinderbescherming. Ik werk inmiddels alweer drie jaar als zelfstandige coach. Zowel vanuit mijn eigen praktijk als voor opdrachtgevers.

Mijn insteek is altijd oplossingsgericht. De focus ligt namelijk bij eerder behaalde kleine successen. Hierbij kijk ik naar de gebruikte vaardigheden en sterke kanten van de jongeren, waardoor de gestelde doelen uiteindelijk gehaald zullen worden

Ik bezit een goede dosis humor, wat ik zelf heel belangrijk vind in mijn werk met jongeren en de ouders. Daarnaast ben ik nuchter, eerlijk en objectief. en weet heel goed hoe waardevol een kind voor je is, maar ook hoe ingewikkeld het soms kan zijn.

Ik ben afgestudeerd als pedagoog en heb mij zelf de jaren erna verder ontwikkeld door het volgen van verschillende cursussen en opleidingen. Onder andere ouder- en kindercoaching, ik leer leren en weerbaar communiceren voor pubers. Mijn werk en studie ervaringen gebruik ik om jou als kind en ouder te coachen en om jullie een duw in de goede richting te kunnen geven.