Ben je klaar met de heksenketel aan emoties? Verlang je naar meer rust en ontspanning thuis? Wil je je puber weer beter begrijpen? Wil je weer eens een ‘normaal’ gesprek met hem/haar kunnen voeren?

Wat gebeurt er toch in dat puberbrein van mijn kind? Waarom verandert mijn kind zo? Laat van bed, op het allerlaatste moment (hopelijk) het huiswerk maken, taal uit spreken die ik nog nooit van mijn kind gehoord heb. En wat doet mijn kind allemaal voor enge dingen op social media? Van sociaal en lief kind in één keer een kind dat niet meer een kopje thee met je wil drinken en een volledige nieuw persoon lijkt te worden. Vaak in de knoop met zichzelf of even geen raakvlakken meer met jullie als ouders.

Met de meeste jongeren komt het gewoon goed. Dit hoort bij de ontwikkeling van het kinder- naar het puberbrein. Maar ja… dit betekent nog niet dat het makkelijk is. Ik als coach kan helpen om elkaar beter te begrijpen, maar ook de jongere mee te nemen in de ontwikkeling waarbij een jongere tegen aan kan lopen. De hormonen gieren door het lijf en dat maakt dat je als kind plotseling heel anders kunt reageren. En dat brein is niet het enige wat verandert, maar jullie kind maakt ook een grote sprong qua uiterlijk. Ik kan uw kind helpen door zijn of haar eigen brein en lichaam beter te begrijpen en ook om te leren hoe je dingen op een gewone manier voor elkaar krijgt. Samen kijken hoe je op kan groeien tot een volwassen lid van de maatschappij. En ja, daar hoort ook vallen en opstaan bij.

Wanneer kun je bij mij terecht:

  • Als je kind niet goed met zijn boosheid om lijkt te gaan.;
  • Alles omtrent sociale ontwikkeling. (maken vrienden, wat zijn goede vriendschappen etc.)
  • Als het goed voor je kind zou zijn als hij/zij zich weerbaarder kan opstellen.
  • bij het aanleren of verbeteren van sociale vaardigheden.
  • Bij verbeteren van contact tussen uw kind en u als ouder.
  • Als uw kind ondersteuning nodig heeft ten tijde van een scheiding.
  • Social media gebruik.


Daarnaast heb ik veel ervaring met jongeren met een licht verstandelijke beperking en ben ik
bekend met jongeren die te maken krijgen met het strafrecht.

Tarieven

Het tarief voor coaching is €60 euro per sessie. Vrij gesteld van btw.
De sessie duurt 50 á 60 minuten en vindt plaats in mijn praktijk in Gersloot